Office Professional Plus 2016 Key sale To buy Office 2016 Cheap key is indeed a correct choice for you access to Office 2016. Cheap Office 2016 Keys in our Microsoft Online Store online store will work on your computer permanently windowssupport parajumpers sale http://www.canadagoosestore.be/ canada goose outlet
Le meilleur du foot en salle
FIVE STADIUM
BIENVENUE AU

NOUS VOUS ACCUEILLONS DE 10H A 23H

LE MEILLEUR DU FOOT INDOOR AU MANS

Terrains dernière génération

1400 m² de surface, 2 terrains de foot indoor… Five Stadium est l’endroit idéal pour les passionnés de football! Venez vous entraîner, vous amuser entre amis, passer un moment convivial au coeur de notre espace, toute l’année et par tous les temps. Vous profiterez de nos terrains dernière génération avec un revêtement neuf sans remplissage pour une meilleure qualité de jeu et une totale sécurité de jeu.

Un Club-house convivial

Le club House est un endroit convivial et moderne avec la possibilité de voir ou revoir les matchs des championnats européens sur nos écrans et notre rétroprojecteur, vous pouvez vous y retrouver avant ou après votre match ou tout simplement échanger avec d’autre passionnés. Vous pouvez également affronter vos amis sur le célèbre jeu FIFA 17 et enfin savoir qui est le meilleur !

Equipements

Five Stadium est un lieu entièrement dédié au football et adapté à tous vos besoins. Nous mettons à votre disposition 2 vestiaires neufs et propres avec douches. Vous pouvez également trouver sur place tout le matériel nécessaire à la pratique de votre sport favori : ballons, chasubles, gants, chaussures futsal.

Soirées à thème

Nous organisons chaque mois des soirées à thème avec DJ : ambiance festive garantie! Venez vous amuser entre amis, rencontrer de nouvelles personnes lors de nos soirées avec musique branchée et actuelle. Durant ces soirées, vous pourrez participer à un tournoi 5 vs 5, profiter de notre buffet, et repartir avec une récompense pour les vainqueurs !

Stadium Ligue

EQUIPE GN PPTS
1 MACRON 6 0 1 18
2 HUNTER 6 0 1 18
3 New Team 5 0 2 15
4 ALL STAR 5 0 2 15
5 TFCL 3 0 4 9
6 VINCI 2 0 5 6
voir les résultats
EQUIPE GN PPTS
1 LES DURS 8 0 0 24
2 TEAM EGR 7 0 1 21
3 NO NAME 5 1 2 16
4 BOCA JUNIOR 4 1 3 13
5 ESCRO FC 4 0 4 12
6 ASCA 3 0 4 9
voir les résultats

L'équipe Five Stadium

Matthieu OGER
Romain PERCHAPPE

|| LA STADIUM LIGUE

Le FIVE STADIUM met en place la STADIUM LIGUE, un championnat destiné à tous les passionnés qui souhaitent se retrouver dans une ambiance conviviale autour du ballon rond.

Les matchs se dérouleront chaque semaine les mêmes jours : lundi soir et mardi soir.

Tout ce dont vous aurez besoin pour ce championnat à chaque match sera mis à votre disposition :

  • Equipements sportifs : ballons, gants, chasuble, location de chaussures futsal

Vous nous ferez parvenir une liste des joueurs qui participeront au championnat et bien entendu vous pourrez organiser un roulement d’effectif au cours du championnat.

En savoir plus

Vendor: LPI Exam Code: 101-400 & 200-125-dumps Exam Name: LPI Level 1 Exam 101, Junior Level Linux Certification, Part 1 of 2 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 What can the Logical Volume Manager (LVM) be used for? (Choose THREE correct answers.) A. To create RAID 9 arrays. B. To dynamically change the size of CCA-500-dumps logical volumes. C. To encrypt logical volumes. D. To create snapshots. E. To dynamically create or delete logical volumes. Correct Answer: BDE

QUESTION 2 Which of the following environment variables 9L0-012-dumps overrides or extends the list of directories holding shared libraries? A. LD_LOAD_PATH B. LD_LIB_PATH C. LD_LIBRARY_PATH D. LD_SHARE_PATH E. LD_RUN_PATH Correct 101-400-dumps Answer: C

QUESTION 3 In Bash, inserting 1>&2 after a command redirects A. standard error to standard input. B. standard input to standard error. C. standard output to standard error. D. standard error to standard output. E. standard output to standard input. Correct Answer: C

QUESTION 4 Which of the following commands kills 200-125-dumps the process with the PID 123 but allows the process to "clean up" before exiting? A. kill -PIPE 123 B. kill -KILL 123 C. kill -STOP 123 D. kill -TERM 123 Correct Answer: D

QUESTION 5 Which of the following characters can be combined with a separator string in order to read from the current input source until the separator string, which is on 300-160-dumps a separate line and without any trailing spaces, is reached? A. << B. <| C. !< D. &

QUESTION 6 What is the effect of the egrep command when the -v option is used? A. It enables color to highlight matching parts. B. It only outputs non-matching lines. C. It shows the command's version information. D. It changes the output order showing the 70-398 dumps  last matching line first. Correct Answer: B

QUESTION 7 Which grep command will print only the lines that do not end with a / in the file foo? A. grep '/$' foo B. grep '/#' foo C. grep -v '/$' foo D. grep -v '/#' foo Correct Answer: C

QUESTION 8 Which of the following shell redirections C9010-260-dumps will write standard output and standard error output to a file named filename? A. 2>&1 >filename B. >filename 2>&1 C. 1>&2>filename D. >>filename E. 1&2>filename Correct Answer: B

QUESTION 9 Which of the following commands will 200-125 dumps print the last 10 lines of a text file to the standard output? A. cat -n 10 filename B. dump -n 10 filename C. head -n 10 filename D. tail -n 10 filename Correct Answer: D

QUESTION 10 Which of the following commands prints all files and directories within the /tmp directory or its subdirectories which are also owned by the user root? (Choose TWO correct answers.) A. find /tmp -uid root -print B. find -path /tmp -uid root C. find /tmp -user root -print D. find /tmp -user root E. find -path /tmp -user root print Correct Answer: CD

QUESTION 11 After moving data to a new filesystem, how can the former path of the data be kept intact in order to avoid reconfiguration of existing applications? (Choose TWO correct answers.) A. By creating an ACL redirection from the 700-070-dumps old to the new path of the data. B. By creating a hard link from the old to the new path of the data. C. By creating a symbolic link from the old to the new path of the data. D. By running the command touch on the old path. E. By mounting the new filesystem on the original path of the data. Correct Answer: CE

QUESTION 12 Which of the following settings for umask ensures that new files have the default permissions -rw-r----- ? A. 0017 B. 0640 C. 0038 D. 0027 Correct Answer: D

QUESTION 13 Which of the following commands changes the number of days before the ext3 filesystem on /dev/sda1 has to run through a full filesystem 210-250 dumps check while booting? A. tune2fs -d 200 /dev/sda1 B. tune2fs -c 200 /dev/sda1 C. tune2fs -i 200 /dev/sda1 D. tune2fs -n 200 /dev/sda1 E. tune2fs --days 200 /dev/sda1 Correct Answer: C

QUESTION 14 Which of the following commands creates an ext3 filesystem on /dev/sdb1? (Choose TWO correct answers.) A. /sbin/mke2fs -j /dev/sdb1 B. /sbin/mkfs -t ext3 /dev/sdb1 C. /sbin/mkfs -c ext3 /dev/sdb1 D. /sbin/mke3fs -j /dev/sdb1 Correct Answer: AB

QUESTION 15 What is the purpose of the Filesystem Hierarchy Standard? A. It is a security model used to ensure files 210-260-dumps are organized according to their permissions and accessibility. B. It provides unified tools to create, maintain and manage multiple filesystems in a common way. C. It defines a common internal structure of inodes for all compliant filesystems. D. It is a distribution neutral description of locations of files and directories. Correct Answer: D

QUESTION 16 Which of the following commands can be used to display the inode number of a given file?A. inode B. ls C. ln D. cp Correct Answer: B

QUESTION 17 Which file in the /proc filesystem lists parameters passed from the bootloader to the kernel? (Specify the file name only without any path.) Correct Answer: cmdline

QUESTION 18 Which option to the yum command will update the entire system? (Specify ONLY the option name without any additional parameters.) Correct Answer: update

QUESTION 19 Which command displays a list of all background tasks running in the current shell? (Specify ONLY the command without any path or parameters.) Correct Answer: jobs

QUESTION 20 Which umask value will result in the 210-255 dumps default access permissions of 600 (rw-------) for files and 700 (rwx------) for directories? (Specify only the numerical umask value.) Correct Answer: 0077